Meniu Închide

Despre mine

Profesez ca avocat titular în cadrul formei de exercitare a profesiei denumită DORIN ILIE – CABINET DE AVOCAT. 

Cu o vastă experiență în managementul conflictelor și litigiilor din diverse domenii de drept, am ales ca principii adevărul, dreptatea și pacea. Cred cu tărie în adevăr, dreptate și pace, și lupt cu toate eforturile și depun toate diligențele pentru realizarea lor.

Vocația de avocat trebuie să fie în deplină concordanță cu spiritul de dreptate și justiție, cu scopul final de a proteja drepturile și interesele clientului.  Sunt apărătorul de încredere și profesionistul care utilizează toate mijloacele legale pentru atingerea scopului dorit de cel care apelează la serviciile mele.

Un element definitoriu și specific pentru modalitatea în care eu practic avocatura este acela referitor la faptul că eu însumi mă ocup personal de fiecare client al meu, de fiecare dosar, de fiecare termen de judecată, de fiecare proces. Fiecare client pe care îl preiau, este strict clientul meu, și nu „predau” cazul lui altui coleg sau altei colege, ci mă ocup personal de toată situația juridică încredințată.

Așadar după consultanța prealabilă pe care eu o ofer, pentru etapa de reprezentare în instanță sau la alte organe/autorități, eu personal mă ocup de tot cazul și de toate actele, documentele, strategiile, apărările, monitorizările, susținerile necesare în speța clientului.

Clientul se va consulta cu mine pe tot parcursul demersului încredințat mie. Eu însumi mă ocup în detaliu de mandatul pe care mi-l dă clientul, și fiecare pas pe care îl fac în executarea mandatului dat este adus la cunoștința clientului. Între mine și fiecare client este așadar o colaborare continuă, o transparență totală și o foarte bună gestionare a speței clientului.

Faptul că mă ocup personal și în amănunte de fiecare speță a fiecărui client este elementul caracteristic Cabinetului meu de avocat,  iar clienții noi se încredințează de acest fapt imediat ce începem colaborarea, dar și mai mult pe parcursul colaborării noastre. Prin această colaborare unică și prin aceste servicii avocațiale exclusiviste oferite, mă deosebesc de alți profesioniști ai dreptului. 

Trebuie să cunoașteți faptul că unele drepturi sunt supuse unor termene (de decădere, de prescripție extinctivă/achizitivă) și condiții (suspensive, rezolutorii, etc), astfel încât rezolvarea situației juridice în care sunteți poate reclama urgență. Nerespectarea unui termen și/sau a unor condiții poate conduce la pierderea dreptului dumneavoastră. Din acest motiv trebuie să acționați cu promptitudine când vă aflați în mijlocul unei situații juridice și să solicitați ajutorul unui avocat în timp util pentru a ieși câștigător din acea situație.