Meniu Închide

Despre mine

Cu o vastă experiență în managementul conflictelor și litigiilor din diverse domenii de drept, am ales ca principii  în serviciile juridice pe care le ofer dreptatea și pacea. Cred cu tărie în dreptate și pace, și lupt cu toate eforturile și depun toate diligențele pentru realizarea lor.
 
Vocația de avocat trebuie să fie în deplină concordanță cu spiritul de dreptate și justiție, cu scopul final de a proteja drepturile și interesele oamenilor.  Sunt apărătorul de încredere și profesionistul care utilizează toate mijloacele legale pentru atingerea scopului dorit de cel care apelează la serviciile mele.
 
Trebuie să cunoașteți faptul că unele drepturi sunt supuse unor termene și condiții, astfel încât rezolvarea situației juridice în care sunteți reclamă urgență. Nerespectarea unui termen sau a unor condiții conduce la pierderea dreptului dumneavoastră. Din acest motiv trebuie să acționați cu promptitudine când vă aflați în impasul unei situații juridice și să solicitați ajutorul unui avocat în timp util pentru a ieși câștigător din acea situație.