Meniu Închide

Activitatea biroului nostru pe durata stării de alertă

Astfel cum am lucrat pe perioada stării de urgență, vom continua să ne desfășurăm activitatea și pe durata stării de alertă, cu măsurile de protecție specifice.

Recomandăm procedurile de transmitere a solicitărilor și documentelor în format online.

Întâlnirile la biroul de avocat vor fi programate în prealabil. În birou este obligatorie purtarea măștii. Ședințele de mediere se vor desfășura în mod normal, cu respectarea distanței între părți și purtarea măștii.

Vom oferi măști gratuite la intrarea în birou pentru cei care nu au. De asemeni la intrare există un recipient cu gel dezinfectant.

Plata serviciilor se va putea face numerar, online cu card bancar sau prin transfer bancar (online sau la ghișeul băncii). Pentru cei care nu pot plăti online, plata se va putea face numerar la curier, prin sistem ramburs, la primirea plicului cu contractul de asistență juridică agreat în prealabil.

Pentru prezenta la instanțe vă vom înștiința cu privire la ora exactă la care trebuie să fiți prezenți. Masca este obligatorie la instanțe. De asemeni testarea temperaturii la intrare este obligatorie. În instanțe se va păstra distanța de 1.5 metri, pe cât posibil. De asemeni, este posibil ca pentru intrarea în anumite instanțe să fie obligatorie completarea unui formular.

La Parchete și la Secțiile de Poliție se va respecta regulamentul fiecărei unități, obligatorii deopotrivă pentru avocați și persoanele asistate.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări recente